Fenerbahçe 3 0 Kasımpaşa : Fenerbahçe Kasımpaşa CANLI YAYIN - beIN Sports 1 İZLE - Haftasında sahasında fenerbahçe'yi konuk etti.

Fenerbahçe 3 0 Kasımpaşa : Fenerbahçe Kasımpaşa CANLI YAYIN - beIN Sports 1 İZLE - Haftasında sahasında fenerbahçe'yi konuk etti.. Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. Fenerbahçe faced kasımpaşa within the scope of 17th match week of spor toto super league. Haftasında sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. 86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar: Hafta mücadelesinde kasımpaşa ile fenerbahçe karşılaştı.

Pozisyonda yerden bir vuruşla topa ağlara gönderdi: Sırada kalırken, fenerbahçe ise haftayı 15 maçın ardından 29 puanla 4. Süper lig'de çıktığı son 4 maçta bir puan elde edebilen kasımpaşa ise 19 puanda kaldı. Ligde 3 maç sonra kalesini gole kapattı. Fenerbahçe faced kasımpaşa within the scope of 17th match week of spor toto super league.

İyi Futbol Ve Rahat Bir Galibiyet | Fenerbahçe ...
İyi Futbol Ve Rahat Bir Galibiyet | Fenerbahçe ... from centilmenadam.com
Hafta mücadelesinde kasımpaşa ile fenerbahçe karşılaştı. + kasımpaşa'nın fenerbahçe'yi recep tayyip erdoğan stadı'nda ağırladığı maç 19:00'da başladı. Süper lig'de çıktığı son 4 maçta bir puan elde edebilen kasımpaşa ise 19 puanda kaldı. Fenerbahçe'nin sezon başında kasımpaşa'dan renklerine kattığı golcü oyuncu mame thiam, ligde. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. Son dakika haberi | süper lig'in 16. Ligde 3 maç sonra kalesini gole kapattı. 86 ferdi kadıoğlu (fenerbahçe) sarı kartlar:

Fenerbahçe, kasımpaşa karşısına en az 4 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Fenerbahçe'nin sezon başında kasımpaşa'dan renklerine bağladığı mame thiam, eski takımına karşı ilk kez forma giydi. Maç boyunca fenerbahçe üstün bir futbol sergilerken; Pozisyon 20' golün ardından kendi yarı alanına çekilen fenerbahçe, kasımpaşa'nın topla oynamasına izin veriyor. Dakikalarda mame thiam ve 86. Haftasında sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. 4 haftadır galibiyet alamayan 19 puanlı kasımpaşa ise 13. Thıam harika vurdu, golü attı. Bu sonucun ardından fenerbahçe puanını 29'a yükseltti, galibiyet hasreti 4 maça çıkan kasımpaşa ise 19 puanda kaldı. Son dakika haberi | süper lig'in 16. Sırada kalırken, fenerbahçe ise haftayı 15 maçın ardından 29 puanla 4. Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. Fenerbahçe faced kasımpaşa within the scope of 17th match week of spor toto super league.

Thıam harika vurdu, golü attı. 4 haftadır galibiyet alamayan 19 puanlı kasımpaşa ise 13. Fenerbahçe faced kasımpaşa within the scope of 17th match week of spor toto super league. Kasımpaşa ise son 4 maçının 3'ünü kaybetti. Sırada kalırken, fenerbahçe ise haftayı 15 maçın ardından 29 puanla 4.

Fenerbahçe-Kasımpaşa Kupa Maçı Ne Zaman? | LeJurnal.com
Fenerbahçe-Kasımpaşa Kupa Maçı Ne Zaman? | LeJurnal.com from lejurnal.com
+ kasımpaşa'nın fenerbahçe'yi recep tayyip erdoğan stadı'nda ağırladığı maç 19:00'da başladı. Ev sahibi kasımpaşa ise 19 puanla 13. Süper lig'in 16.haftasında kasımpaşa fenerbahçe'yi ağırladı. Pozisyon 20' golün ardından kendi yarı alanına çekilen fenerbahçe, kasımpaşa'nın topla oynamasına izin veriyor. Kasımpaşa ise son 4 maçının 3'ünü kaybetti. Fenerbahçe'nin sezon başında kasımpaşa'dan renklerine bağladığı mame thiam, eski takımına karşı ilk kez forma giydi. Fenerbahçe'nin sezon başında kasımpaşa'dan renklerine kattığı golcü oyuncu mame thiam, ligde. Sırada kalırken, fenerbahçe ise haftayı 15 maçın ardından 29 puanla 4.

Pozisyonda yerden bir vuruşla topa ağlara gönderdi:

Haftasının kapanış mücadelesi i̇stanbul'da oynandı. Haftasında sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. + kasımpaşa'nın fenerbahçe'yi recep tayyip erdoğan stadı'nda ağırladığı maç 19:00'da başladı. Süper lig'de çıktığı son 4 maçta bir puan elde edebilen kasımpaşa ise 19 puanda kaldı. Ev sahibi kasımpaşa ise 19 puanla 13. Fenerbahçe'nin sezon başında kasımpaşa'dan renklerine bağladığı mame thiam, eski takımına karşı ilk kez forma giydi. Sırada kalırken, fenerbahçe ise haftayı 15 maçın ardından 29 puanla 4. Hafta mücadelesinde kasımpaşa ile fenerbahçe karşılaştı. Süper lig'in 16.haftasında kasımpaşa fenerbahçe'yi ağırladı. Pozisyonda yerden bir vuruşla topa ağlara gönderdi: Pozisyon 20' golün ardından kendi yarı alanına çekilen fenerbahçe, kasımpaşa'nın topla oynamasına izin veriyor. Fenerbahçe, kasımpaşa karşısına en az 4 oyuncusundan yoksun çıkacak. Kasımpaşa ise son 4 maçının 3'ünü kaybetti.

Sırada kalırken, fenerbahçe ise haftayı 15 maçın ardından 29 puanla 4. Haftanın kapanış mücadelesinde kasımpaşa sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Süper lig'de çıktığı son 4 maçta bir puan elde edebilen kasımpaşa ise 19 puanda kaldı. Fenerbahçe, kasımpaşa karşısına en az 4 oyuncusundan yoksun çıkacak. + kasımpaşa'nın fenerbahçe'yi recep tayyip erdoğan stadı'nda ağırladığı maç 19:00'da başladı.

Fenerbahçe 3 puana 3 golle uzandı - Anadolu Ajansı
Fenerbahçe 3 puana 3 golle uzandı - Anadolu Ajansı from cdnuploads.aa.com.tr
Ligde 3 maç sonra kalesini gole kapattı. Fenerbahçe faced kasımpaşa within the scope of 17th match week of spor toto super league. Haftanın kapanış mücadelesinde kasımpaşa sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. + kasımpaşa'nın fenerbahçe'yi recep tayyip erdoğan stadı'nda ağırladığı maç 19:00'da başladı. Ev sahibi kasımpaşa ise 19 puanla 13. Fenerbahçe'nin sezon başında kasımpaşa'dan renklerine bağladığı mame thiam, eski takımına karşı ilk kez forma giydi. Bu sonuçla kasımpaşa 16 maç sonunda 19 puanla 13. Sırada kalırken, fenerbahçe ise haftayı 15 maçın ardından 29 puanla 4.

Fenerbahçe, kasımpaşa karşısına en az 4 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Sırada kalırken, fenerbahçe ise haftayı 15 maçın ardından 29 puanla 4. 4 haftadır galibiyet alamayan 19 puanlı kasımpaşa ise 13. Son dakika haberi | kasımpaşa, süper lig'in 16. Hafta mücadelesinde kasımpaşa ile fenerbahçe karşılaştı. Haftasında sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Bu sonucun ardından fenerbahçe puanını 29'a yükseltti, galibiyet hasreti 4 maça çıkan kasımpaşa ise 19 puanda kaldı. Dakikalarda mame thiam ve 86. Bu sonuçla kasımpaşa 16 maç sonunda 19 puanla 13. Süper lig'de çıktığı son 4 maçta bir puan elde edebilen kasımpaşa ise 19 puanda kaldı. Thıam harika vurdu, golü attı. Fenerbahçe faced kasımpaşa within the scope of 17th match week of spor toto super league. 54 sinan gümüş (fenerbahçe), dk. Haftanın kapanış mücadelesinde kasımpaşa sahasında fenerbahçe'yi konuk etti.

Pozisyonda yerden bir vuruşla topa ağlara gönderdi: fenerbahçe' kasımpaşa. Süper lig'de çıktığı son 4 maçta bir puan elde edebilen kasımpaşa ise 19 puanda kaldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama